Yayın Tarihi: 04.09.2023 14:03

Arastirma Görevlileri Tanisma Kokteyli yapılmıştır. Kokteyle Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Ramazan Ozçelik, Prof. Dr. Ayhan Gösterit, Orman Fakültesi Dekani Prof. Dr. Hasan Alkan, Ziraat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Deniz Yilmaz, Su Urünleri Fakültesi Dekan Yardimcisi Dog. Dr. Salim Serkan Güçlü, Büyükkutlu Uygulamali Bilimler Fakültesi Dekan Prof. Dr. Ömer Kürsad Tüfekçi ve arastirma görevlileri hocalarimiz katilim göstermistir. Kokteylde, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Ramazan Özçelik, Prof. Dr. Ayhan Gösterit ve Arastirma Görevlileri Konsey Temsilcisi Göknur Sürengil tarafindan konusmalar gerçeklestirilmistir. Göknur Sürengil konusmasinda, Arastirma Görevlileri Konseyi'nin kurulus sürecine, bu süreçte Rektörümüz Prof. Dr. Yilmaz ÇATAL'In destegine, gelecek dönemlerde Arastirma Görevlileri Konseyi tarafindan yapilmasi plananan egitim ve etkinliklere deginmistir.