Yayın Tarihi: 04.09.2023 14:03

Araştırma Görevlileri Tanışma Kokteyli yapılmıştır. Kokteyle Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Özçelik, Prof. Dr. Ayhan Gösterit, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Alkan, Ziraat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Deniz Yılmaz, Su Ürünleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Salim Serkan Güçlü, Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Prof. Dr. Ömer Kürşad Tüfekçi ve araştırma görevlisi hocalarımız katılım göstermiştir. Kokteylde, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Özçelik, Prof. Dr. Ayhan Gösterit ve Araştırma Görevlileri Konsey Temsilcisi Göknur Sürengil tarafından konuşmalar gerçekleştirilmiştir. Göknur Sürengil konuşmasında, Araştırma Görevlileri Konseyi'nin kuruluş sürecine, bu süreçte Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz ÇATAL'ın desteğine, gelecek dönemlerde Araştırma Görevlileri Konseyi tarafından yapılması planlanan eğitim ve etkinliklere değinmiştir.